Var med och ställ ut bilder på Stadshuset

Fotoklubben har en utställning i Stadshuset med 14 bilder på flera skärmar. Vi har tidigare haft tema höst/vinter och vår/sommar i Västerås. Nu är det dags att byta ut bilderna och den här gången blir det Västerås omgivningar, d v s Dingtuna, Ängsö, Vallby eller nåt annat inom kommungränsen. Har du bra bilder som du vill ska vara med i utställningen skickar du in dem via mail senast 31/1. Varje medlem kan skicka in minst två bilder. Vi vill att alla som skickar in ska få vara med, men kan bara ta med max 14 st. Får vi in bilder från färre fotografer än 14, så kan några få med två bilder. Om vi får in många bilder och varje fotograf får ta med en bild, men skickat in två,  så väljs vilken av bilderna som kommer med ut av dem som sätter ihop utställningen. Vi vill ju gärna ha en bra variation av bilder och inte t ex fyra nästan lika bilder på slottet på Tidö. Vi vill att du skriver var bilden är tagen. Alla bilder ska vara 30×40.

Vi vet att det finns många fina naturbilder som vi vill att du skickar in, men finns det några udda bilder att blanda med? Kanske finns det bilder från en bilverkstad på Bäckby, motorcyklar på Malmabanan, hundkapplöpning, kattutställning, seglingstävling eller nåt annat som bryter av?

Bilderna skickas i mindre format (max 2MB) och vi kommer sen att höra av oss om vilka bilder som kommer med. Stefan och Lasse kan hjälpa till med utskrifter om du vill det. Klubben står för kostnader av utskrifter och passepartouter.

Är något oklart maila.

Annette Sjölund, utställningsansvarig