Rolf tog både första och andra platsen i tema Sport

Det är inte ofta samma fotograf tar både första-och andraplatsen i vår månadstävling. Men i augustis månadstävling hände det. Av de 29 inlämnade bilderna tog Rolf Karlsson de två bilder som de röstande klubbmedlemmarna tyckte var bäst. Vinnarbilden var en elegant gymnasttjej med en i det närmaste akrobatisk pose med en boll. Den andra av Rolfs bilder visade segelbåt som tävlade i Västeråsregattan för ett par år sedan. Trea blev Bengt Johannesson med en bild på en tävlingsförare från en SM-tävling i roadracing på Mantorpbanan. Övriga inlämnade tävlingsbilder visade en god blandning av olika sporter med en viss tyngd åt hästsidan.
September månads tema är ”Panorama”, vilket får tolkas i vid mening, så att breda vyer är också välkomna. Sista tid för inlämning av bilder till septembers månadstävling är 210930 kl 24.00. Därefter vidtar röstning på tävlingsbilderna som pågår till 211007 kl 24.00. Hur man gör när man lämnar in bilder till månadstävlingen och hur man röstar, beskrivs på klubbens hemsida under fliken månadstävling.
För att travestera på Dean Martins ”Keep those cards and letters coming in” så säger jag ”Keep those beautiful pictures coming in!”
Hälsningar
Bengt Johannesson
Tävlingsledare