Aktuellt om FK Aros verksamhet och andra fotoaktiviteter i virustider

Många aktiviteter ställs nu in i landet pga risk för covid-19-smitta. Här samlar vi information som är relevant för våra fotointresserade medlemmar.  Meddela Rolf om du vill delge information om t.ex. inställda fotoaktiviteter.

FK Aros: Vårsalongen ställs in. Klubbstyrelsen måste tyvärr meddela att vår planerade utställning Vårsalong, kommer att pga rådande omständigheter att ställas in. De rekommendationer som är utlysta, säger att vi ska hålla oss undan folksamlingar. Det kommer andra utställningar/tävlingar där vi kan visa våra alster. Var rädd om er och varandra.
Styrelsen FkAros


FK Aros: Medlemsmötet i Växhuset den 26 mars ställs in. Vi återkommer med nytt datum längre fram.


FK Aros: KM-deltävlingen med tema Silhuett. Vi  förlänger möjligheten att ladda upp bilder till den 15 april. Ställ upp och var med! Vi återkommer till när deltävlingen kan avgöras.


FK Aros: Fotofika, torsdagar kl 14 på Karlsgatan 2, fortsätter tills vidare, men om du känner dig det minsta krasslig ska du fika hemma.


FK Aros: Fortsättningskursen tar paus: VI har beslutat att skjuta upp tidpunkt för sista avsnittet i fortsättningskursen tills vi vet hur problemet med coronaviruset är under kontroll. Ledsamt men vi tror och tycker att man skall kunna känna sig lugn och trygg när man träffas och det är ju inte helt nödvändigt att göra detta just nu. Så vi återkommer om när det blir aktuellt att köra detta avsnitt. Under tiden kan man leta på Youtube efter roliga videofilmer, det finns en länk här till hur man får skarpa bilder t.ex. https://www.youtube.com/watch?v=h0VKB4d7N-I

Ta det lugnt, hälsningar/Stefan


FK Aros: Lightroom-kursen tar paus
Jag har tagit beslut att skjuta upp Lightroom kursen som vi skulle ha nu på tisdag till ett senare tillfälle! Under rådande förhållande så känns det inte rätt att vi utsätter oss för smittorisk! Hoppas att ni håller med! Vi startar upp igen när allt har lugnat ned sig! Må så gott och sköt om er!
Lars Lundkvist

Konst- & Kulturrundan ställs in!

FK Aros: En vädjan från klubbmedlemmar inför klubbmötet i kväll, 12 mars. Med anledning av Coronaviruset så ber jag dig att stanna hemma om du är förkyld isf. att komma på klubbmötet. Tack på förhand !
Lars Lundkvist, ordförande!

FK Aros: Kursen En Bra Bild skulle göra en gemensam resa till Stockholm och besöka Fotografiska Muséet nu på måndag 16 mars men skjuter upp det tills det lugnat ner sig på virusfronten. Synd, men man ska ju inte sätta sig i tåg eller gå på museum i onödan och eftersom det inte är nödvändigt att åka just nu så skjuter vi på det. Resan blir av när faran för virus är över.
Stefan  Nilsson, kursledare.

Även årets Fotomässa i Älvsjö ställs in pga Folkhälsomyndighetens rekommendation. Se mässans hemsida.