Klubbutflykt till Nationalmuseum och utställningen Christer Strömholm, Porträtt i Paris

I klubbens kurs ”En Bra Bild” har vi nu haft tre träffar och som vanligt ska vi göra en resa till finrummen i Stockholm tillsammans. Men i år blir det inte till Fotografiska utan till Nationalmuseum där utställningen ”Christer Strömholm, Porträtt i Paris” pågår. Och som vanligt är det inte bara kursdeltagare som kan följa med på resan utan alla klubbmedlemmar är välkomna.

Vi kommer att åka med ett tåg som avgår från Västerås till Stockholm kl. 09.48 söndagen den 30 oktober, var och en bokar själv tågbiljett och hemresan sker sen helt i egen regi. Vi promenerar från Stockholm C till muséet och tar kanske någon liten matbit nånstans (något förslag för en söndag??). Enligt Google Maps tar själva promenaden 17 minuter, men tag förstås med kamera och tag lite fina stockholmsbilder. Muséet har öppet 10 till 17 på söndagar och var och en köper sin entrébiljett..

Anmäl gärna till Stefan Nilsson nilssonjohnstefan@gmail.com att du tänker komma. Det är inte obligatoriskt, man kan också bara möta upp på Västerås Central. Om någon tar sig till Stockholm på annat sätt så kontakta gärna Stefan per telefon 070 219 05 75 på söndan för att komma överens om när och var man träffas.

Christer Strömholm har sedan länge räknats som en av Sveriges viktigaste fotografer, och hör till det fåtal som också fått stor uppmärksamhet internationellt.
Läs mer om utställningen här: nationalmuseum.se

OBS!! VINTERTID BÖRJAR NATTEN TILL 30 OKTOBER!!!!

/Stefan Nilsson