FK Aros ställer ut på Culturen i höst – var med!

Vi har fått möjligheten att ställa ut våra bilder på Culturen vecka 36-39. (2/9 – 29/9). För att hinna välja ut vilka bilder som ska vara med, skriva ut bilderna, rama bilderna och göra en sammanställning över hur de ska sitta på utställningen behöver vi ha in era bilder senast 19 augusti. Vi är medvetna om att det kan vara många som är bortresta i sommar, men börja fota nu.

Vårt tema är:
Bilder från Västerås med omnejd 2024.

  • Bilderna ska vara tagna under 2024 och vi hoppas på många olika motiv, natur,  stadsmiljö, street photo, bilder från Power Meet, Strömsholms ryttartävlingar, båtliv, idrottsevenemang eller nåt annat från Västerås. Låt fantasin flöda. Kanske har du också någon bra bild som är tagen under våren.
  • Skicka 3 bilder/person i litet format till Annette senast 19/8 . Vi kommer att bilda en grupp som väljer vilka bilder som kommer med i utställningen, men alla medlemmar som skickar in får med minst en bild. När urvalen är gjort skickar vi ut mail om vilka bilder som ska vara med i utställningen och då ska de skickas in i full storlek till Stefan och Lasse. Hur det ska gå till kommer vi att meddela senare.
  • Fotoquiz. Våra bilder kommer att sitta uppe över Kulturnatten och vi ska ha ett litet fotoquiz på eftermiddagen på Culturen med bilder av detaljer från kända platser eller byggnader i Västerås. De bilderna skickas också till Annette. Skriv var de är tagna (vi kanske inte känner igen dem) och att det är quizbilder.

/Annette