Familje- och bröllopsfotograf besöker FK Aros 16 november

OBS! Månadstävlingen på tema Tredjedelsregeln redovisas torsdagen den 16 nov.
Deltagarnas bilder gås igenom och pris delas ut.

Foto Edita Halas

”JAG ÄR INTE EXPERT PÅ NÅGONTING

Det känns så oftast i alla fall. Jag är nog världens mest lättlurade person och därmed överraskningskalasets perfekta ”offer”. Min minst sagt naiva önskan att hjälpa till har resulterat i att jag blivit rånad tre gånger – tror jag slår de flesta i detta.
Jag är nog ”skadad” av det sovjetiska skolsystemet där man uppmuntrades att plugga hårt och få höga betyg men lärde inte en att lita och tro på sig själv. Ett tankesätt jag sliter hårt för att ändra på.  Men jag kan berätta om kärlek i mina bilder. Jag är Edita Halas, 41 år,  familje och bröllopsfotograf. 

Så skriver fotografen Edita Halas på sin webbsida,  Edita besöker FK Aros torsdag den 16 november med bilder och berättar om sitt yrke. Missa inte detta! Plats Mälarkrogen vid Gästhamnen, kl 18.30 Fika serveras. Föranmälan till Lasse senast den 13 nov.