Spegellöst klubbmöte

Klubbmötet den 24 februari:

  • Thomas Fredriksson berättade om spegellösa systemkameror.  Vi fick se ett välgjort program om för- och nackdelar med den nya tekniken som alltmer dominerar marknaden. Mycket intressant och informativt.
  • Stefan Nilsson hade sammanställt ett antal bilder av fotografen Lars Tunbjörk, 1956-2015. Tunbjörks bilder har närmast blivit ikoniska och många känner igen en s.k. ”tunbjörkare”. Stefan presenterade fotografen med kommentarer runt några av hans bilder. Även en nyinköpt bok med Tunbjörks bilder visades.
  • Lars Lundkvist informerade om klubbens kommande aktiviteter.
  • Rolf Karlsson berättade om en planerad dagstur till Lindesberg lördagen den 5 mars och kulturhelgen med namnet Vinterspår. Vi kommer att se Lindesbergs fotoklubbs bildspel som visas på biografen och några andra fotografiska utställningar. Möjligen kan det inspirera till att göra liknade bildspel i FK Aros. Ett besök vid Frövifors pappersbruksmuseum planeras också. Avresa ca kl 9 lördag den 5 mars, beräknas åter i Västerås ca 16. Samåkning i privata bilar, anmälan senast den 3 mars till Lars Lundkvist. Ladda ner programmet för Vinterspår här…
  • Annette Sjölund och Carina Westberg visade nytagna bilder på fåglar. Fina bilder från trakten.