Kom ihåg att delta i KM-tävlingen med tema ”Graffiti”

Vår medlem Anders Olsson har lämnat in en bild som kan inspirera till deltagande i KM-tävlingen på temat graffiti. Han avser inte att delta i tävlingen med bilden men vi vill gärna visa den här.
Så här berättar Anders om bilden:
”Avbilden tog jag första oktober 2017 då jag av en slump passerade den nu rivna graffitimuren som fanns inne på Kopparlundsområdet. Graffitimålningen var ca. 10 m bred och jag ville verkligen göra den rättvisa och fotade den med ett 28 mm fullformatsobjektiv,vertikalställt på stativ, uppmätt konstant fokusavstånd och parallellförflyttning av stativet. Det behövdes 10 bilder (med överlapp) för att täcka målningen och fotosammanslagning i Lightroom. Också av en slump så visade mig en jobbarkompis bilden i sin mobil då han är fan av Västeråsgruppen Looptroop Rockers och jag förstod då att den använts som bild till deras låt Loose after Midnight.”