Fotografera med Speedlight-blixt ämne för klubbmötet

Terese Tillenius packar FK Aros utställningsbilder inför Naturfotodagen den 15 februari i Aros Congress Center. Foto: Rolf Karlsson

Klubbmötet den 13 februari 2020

Lars Lundkvist visade ett program om konsten att fotografera med speedlightblixt som var uppskattat. Fortsättning följer vid senare tillfälle.
Lars Hedberg visade ett antal bilder på tema ”Träd”, främst i svartvitt. Lars har fotograferat under promenader i hamnområdet, på Björnö, kring Svartån m.fl stadsnära platser. Ett uppskattat inslag.
Bengt Johannesson visade bilder från resor i Tyskland. Bengts ingång var ”bilder som kanske inte finns i turistbroschyrer”. Vi fick se intressanta miljöer och berättelser.

På lördag den 15 februari arrangeras Naturfotodagen i Aros Congress Center i Västerås. Fotoklubben Aros deltar med en utställning med naturbilder tagna av klubbens medlemmar. Ett tjugotal bilder ställs ut, antalet begränsas av den yta vi har till vår förfogande. Totalt hade 38 bilder lämnats in för urval.
Klubbens utställningsansvarige, Terese Tillenius, håller i hängning av bilderna tillsammans med ett några andra medlemmar. Vi rekommenderar alla fotointresserade att besöka ACC på lördag för att se vår och andra utställningar, delta på föreläsningar av gästande fotografer och se leverantörernas utställning av kameror, objektiv och mängder av tillbehör. Se mer om Naturfotodagen här.