FK Aros reste till Stockholm

Fortsättningskursen i Fotografi gjorde en traditionsenlig resa till Stockholm 29 maj tillsammans med några fler FK Arosare som hängde med. Med morgontåg från Västerås och sedan ett första stopp på Mariatorget och Picture This galleriet. Där visades bl.a. Bryan Adams bilder ”Behind Tinted Glass”, mycket sevärt. https://picturethis.art/sv/189/bryan-adams
Och utanför träffade vi den snälla och trevliga bokhandlerskan, som så vänligt bjöd de sju fotograferna att ta bilder väldigt nära. Helt enligt vad som uppmuntrats till tidigare under kursen – gå närmare!
Vi klättrade även upp på Mariaberget och njöt av en härlig stockholmsvy för att sedan vandra Hornsgatan bort till Blå Dörren vid Slussen för fin lunch. På vägen dit blev det också ett kort stopp på Galleri Fotografi.
Efter lunch promenad till Fotografiska på Stadsgården med flera fina utställningar innan fotvandring genom Gamla Stan till centralen och hemfärd med västeråståget.
Det blev mycket fotograferande och fina bilder och vädret var ju så underbart!! Det var verkligen en superfin dag tillsammans.
Stefan Nilsson