Delad förstaplats i månadstävlingen med tema ”I skogen”

Hela resultatlistan…

Novembers månadstävling såg två segrare, nämligen Christina Norberg Jansson och Lars Lundkvist, som båda samlade 9 röster. På tredjeplats kom ytterligare en Lars med efternamnet Hedberg. Han fick 6 röster.

Christinas bild har en undertitel som lyder: ”Vem ska sitta här?”, och det får ju en att undra. En som ska meta i sjön, eller en som bara ska sitta och filosofera och njuta av naturen?

Älgen, som Lars Lundkvist har fångat på bild, låter sig väl smaka av de goda löven utan att störas av fotografen.

Lars Hedberg har skapat en bild med trollsk stämning, där solskenet letar sig ned mellan stammarna i skogen och belyser en mossbelupen trädvälta och dess närmaste omgivning

Efter topptrion följde fyra deltagare som alla hade fått 5 röster. Det var Rolf Karlsson (bild nr 10), Daniel Cordoba (bild 15), Karin Svensson (bild 26) och Thomas Fredriksson (bild 27).

En bild fick 4 röster, och det var Lars Lundkvists andra bild, med motiv från ett kärr med spänger och solbelyst ängsull (bild18).

Totalt var det 39 godkända bilder som 20 deltagare hade laddat upp och som ingick i tävlingen, vilket var ett bra resultat.

Nu blir det uppehåll för månadstävlingarna, och de börjar igen i februari 2022 med ännu ej fastställda men förhoppningsvis intressanta teman.

Bengt Johannesson, tävlingsledare