Besök från Blåkulla och Rolf blev månadsmästare

FK Aros klubbvärd Birgitta Johannesson överraskade oss alla på Skärtorsdagens klubbmöte. Foto: Rolf Karlsson

 

FK Aros klubbvärd Birgitta Johannesson överraskade med att göra en bejublad entré som påskgumma på Skärtorsdagsmötet. Med kvasten parkerad utanför dörren serverade Birgitta påskgodis i form av påskharar. Stort tack Birgitta för ditt fina initiativ!


Stefan Nilsson kåserade över apriltemat Min hobby på ett fyndigt och roligt sätt. Som extra krydda tog Stefan denna gång hjälp av AI-teknik via Chat GPT.  Klicka på bilden för att se det utförliga och konstruktiva svar han fick.
.

Rolf Karlsson vinnare i mars månadstävling.
Med en bild på ett barn som förundrad känner på sin mammas mage, där flickans blivande syskon ännu befinner sig, tog Rolf Karlsson hem vinsten i mars månadstävling. Med 11 poängs marginal till tvåan Lars Hedberg, var Rolfs seger inte speciellt hotad.
Som vanligt fanns det många olika tolkningar av temat ”Porträtt”. Många bilder visade fotografernas barnbarn och även hundar och katter var porträtterade.
I april är temat ”Min hobby” och deltagarna i klubbmötet fick en fingervisning av Stefan Nilsson, om hur temat skulle tolkas. Se nedan.
Bengt Johannesson, tävlingsledare

De tio bäst placerade bilderna i tema Porträtt
Resultat och din placering ser du här…
Aktuell ställning i KM ser du här…
Deltagande bilder i miniatyr ser du här…