Apriltävlingen avgjord – Bengt vann med fartfylld regnbild

Temat för månadstävlingen i april var egentligen flera, nämligen regn eller dimma eller dis eller en kombination av dessa. Om man inte hade några bilder med dessa teman tagna före april 2024, så kunde det vara svårt att vara med i tävlingen. Vädret under månaden bjöd inte på förhållanden som uppfyllde kraven. Det dröjde länge innan det hade kommit in tillräckligt med bilder för att det skulle bli en tävling. För detta krävs att minst 10 fotografer har skickat in bilder. Men till slut hade 31 FK Aros-medlemmar (årsrekord) laddat upp 59 bilder.
Vinnare av april månads tävling blev Bengt Johannesson med en actionbild från SM i roadracing på Gelleråsbanan utanför Karlskoga. Tvåa blev Stefan Nilsson med en fartfylld bild, där en förälder kör en barnvagn i busväder med frukostkaffet i ena handen. Snacka om stress! Lars Hedberg tog tredjeplatsen med en naturbild där ångorna stiger från vattnet i den tidiga morgonen och fåglarna förbereder sig för dagens värv.
Nu är det maj och en ny tävlingsmånad. Temat är ”Människan och bilen”. Det ska bli spännande att se, hur klubbens eminenta fotografer behandlar det temat!

Bengt Johannesson Tävlingsledare