Utställningar

FK Aros arrangerar fotoutställningar där samtliga medlemmar inbjuds att delta. Det kan antingen göras av klubben som helhet eller ske inom någon av våra fokusgrupper. Våra traditionella aktiviteter är att:

  • arrangera en vår- och en höstsalong här i Västerås.
  • ambition att delta med bilder till Kulturnatten i Västerås.
  • fokusgrupperna arrangerar utställningar när de passar.
  • enskilda medlemmar eller grupper ställer ut sina foton.

FKAros Vårsalong 2019 arrangeras mellan 1/4 och den 29-30/4 på Stadsbiblioteket i Västerås. Senast den 18:e mars meddelar du Terese Tillenius hur många bilder du vill visa samt i vilket format. Om du har frågor om utställningen kontakta Terese. Lördagen den 23:e mars är deadline för inlämning av digitala bilder ca 1 Mb stora samt uppgift om färg på passepartouter.
Meddela också om du vill samordna utskrifterna hos t.ex. Crimson
För att inte våra brevlådor ska överbelastas av inkommande mail har en lathund tagits fram för att reducera filstorlekar till ca 1 Mb.
Glöm inte att läsa våra utställningsregler.

FKAros Höstsalong 2018 arrangeras mellan 2:a till och med 27:e november på CuLTUREN  i Västerås.

Utställning Kulturnatten 2018-09-15 på CuLTUREN. FKAros bilder visas mellan den 11:e och 16:e september på CuLTUREN  i Västerås.

INTERNATIONAL EXHIBITIONS 2018
Malmö International Photo Society. Sista anmälningsdag till utställningen är 2018-05-31. 1st Photorama Digital Sweden 2018 TRADITIONAL PHOTO.
Malmö International Photo Society. Sista anmälningsdag till utställningen är 2018-08-31. Malmö International Exhibition of Photography 2018

FKAros Vårsalong 2018 arrangeras mellan 29/3 och den 27/4 på Stadsbiblioteket i Västerås. Ditt intresse att deltaga anmäler du till Terese Tillenius senast den 4 februari.
Utskrift av bilder samt beställning av passepartouter kan arrangeras av klubben hos Crimson. Läs mer om Vårsalongen. Om du har frågor om utställningen kontakta Terese.
För att inte våra brevlådor på inkommande mail ska överbelastas har en lathund för att reducera filstorlekar till ca 1 Mb tagits fram. Kontakta kjell.norback@comhem.se om du har frågor om den saken. Läs våra regler för utställningen.

Årets Höstsalong 2017 arrangeras mellan 30/10 och 26/11 på Culturen i Västerås
Onsdag 4/10 – SENAST.. skickar du dina bilder i digital form, max filstorlek 1 MB, till
Kjell ( kjell.norback@comhem.semed uppgifter om färg på passepartout, om bilden är monterad på kapaplatta samt mått på passepartout/kapaplatta. 
Onsdag 11/10 kl 18:30
…. kommer du med dina bilder till klubblokalen. Där monterar vi gemensamt bilderna i ramar. Läs våra regler för utställningen.

I Fotoklubbens kalender kan du se information och tider för våra arrangemang.

Kontakta Terese Tillenius om du som medlem vill föreslå en utställning. Glöm inte att läsa våra regler för ett enhetligt utseende på utställningen.